Üdvözöljük a kistótfalui polgárőr egyesület oldalán!

Oldalunk célja, hogy megismertessük látogatóinkkal az egyesület céljait, tevékenységét, tagjainak közösségért végzett áldozatos szolgálatát.

Egyesületünk 200...-ban alakult, a falu polgárainak kezdeményezésére. A község közbiztonsága az utóbbi években határozottan romlott. Egyesületünk célja ezért a falu rendjének és közbiztonságának megőrzése, a település lakóinak, és azok vagyonának védelme.

Legfőbb tevékenységi köre az éjszakai járőrszolgálat, de a rendőrséggel közös akciókban is aktív szerepet vállal a tagság. Pl. karácsonyi vásárok, egyéb nagyobb tömegeket megmozgató rendezvények biztosításában való közreműködés. stb. Évenkénti rendszerességgel szervezünk társadalmi munkát a falu környezetének szebbé tételéért, melyeken elsősorban az egyesületi tagok vesznek részt, de az egyesületen kívüliek közül is sokan jönnek segíteni. Részt veszünk az Országos Polgárőr Szövetség által szervezett polgárőr rendezvényeken, melyek jól szolgálják a közösség egységének erősödését, ezáltal munkánk hatékonyságának növelését.